GRILL RESTAURANT NEW ASYA

GRILL RESTAURANT NEW ASYA Grill restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1028 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill Restaurant New Asya. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 21:28 Gewoon top! Eten was erg goed en smaakvol en eten was op afgesproken tijd klaar. Aanrader!
13 mei 2022 om 15:50 Zoals altijd erg lekker eten en snelle bezorging.
29 apr 2022 om 10:25 Asya stelt nooit teleur!!!
25 apr 2022 om 23:30 Top
18 apr 2022 om 21:31 Prima eten, bezorging duurde wat langer.
16 apr 2022 om 19:28 De groente/rauwkost was lekker en genoeg, maar de kebab was droog en leek ook niet vers(dat is onze mening). Verder was de smaak vd knoflooksaus niet lekker, de smaak was net zurige mayonaise…sorry maar we kunnen er niet meer van maken
16 apr 2022 om 8:27 Snel en heerlijk
12 apr 2022 om 22:26 Zalig, zo'n grote, dikke, vlezige, harde, Turkse staaf, goed diep in je keeltje. De witte dikke drap die van je gulzige gezichtje afdruipt. Dat gevaarte dat nauweljjks in je gulzige mondje past...
12 apr 2022 om 11:20 i love the wings from asya
10 apr 2022 om 4:48 Precies op tijd bezorgd, Erg Lekker ben erg tevreden
6 apr 2022 om 1:30 And i did not get my sprite as i ordered
4 apr 2022 om 23:51 Food with no taste. Chips frozen. Chicken wings frozen inside and burned outside. Bad quality. Meat was like eating kitchen paper.